Resdag …

Nu är Far otålig, att få resdag betyder att få åka hem. Bli utskriven, men med jämna mellanrum  åka tillbaka på Österåsen för att få gas. Han förstår att Mor går därhemma och längtar efter honom, att få dela både bekymmer och glädje med…

Brev nr .19.                                                   19  Aug.      – 46

Min ömt älskade Ada !

Hjärtligt tack för ditt brev!  ja nu är du väl ensam, men vi ska hoppas på det bästa. Till lördag  kommer jag nog tänker jag. Om inget annat oförutsett inträffar, men det kan jag väl inte tro. Du är väl frisk ?  Men att mormor blev sjuk, hoppas att  det var lindrigt, då kan hon komma opp igen. jag har inte skrivit till henne än, men jag ska skriva några rader. Det är så svårt att få vara ifred å samla sig, så det går nästan inte att skriva.  jag mår i alla fall bra, får höra till lörda om han ökar  eller förlänger tiden på gas. Tror du inte jag får resdag då ?     Jag är rädd att du tar för stor skada av att vara ensam. Du äter väl ingenting och missköter dig. Men försök å ät å vila nu, å förkyl dig inte. Posten går snart så jag slutar.

De käraste hälsningar, av din Johan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.